Alize Kapadokya Ümraniye iletişim!
Şu anda ön talep toplama sürecinde olan Alize Kapadokya Ümraniye iletişim bilgisi belli oldu. Anadolu Yakasının yeni projeleri arasında yer alan Alize Kapadokya Ümraniye'de home ofisler planlanıyor.

Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Alize Kapadokya Ümraniye 180 bağımsız bölümden oluşacak. 20 katlı tek blok olarak inşa edilecek olan Alize Kapadokya Ümraniye'nin aktivite alanları arasında; fitness merkezi, açık ve kapalı otopark imkanı bulunuyor. 

1+0, 1+1, 2+1 daire seçeneklerinin düşünüldüğü Alize Kapadokya Ümraniye 6 bin metrekare arsa alanına sahip. Rem Yapı imzasıyla hayata geçirilecek olan Alize Kapadokya Ümraniye tek blok olarak inşa edilecek. Şu anda ön talep toplama sürecinde olan Alize Kapadokya Ümraniye'de dairelerin büyüklükleri 57 ila 130 metrekare arasında değişiyor. 

Alize Kapadokya Ümraniye nerede? Tıklayınız.

Alize Kapadokya Ümraniye teslim tarihi? Tıklayınız.

Alize Kapadokya Ümraniye fiyat? Tıklayınız.


Alize Kapadokya Ümraniye iletişim!
Adres: Site Mahallesi Şenol Güneş Bulvarı Yahya Kemal caddesi No: 36
(Finans merkezi Bölgesi) 34760 Ümraniye / İSTANBUL
Telefon: 0(216) 335 5050
Web: www.alizekapadokya.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181