Anadolu Yakası bitmiş konut projeleri 2019!
İstanbul'un gözde ilçelerinin yer aladığı Anadolu Yakası bitmiş konut projeleri 2019 listesini sizler için araştırdık.

Yeni bir ev arayışında olanların tercih ettiği ilçelerin bulunduğu Anadolu Yakası'nda konut projeleri hızla hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projelerde satışlar da sürüyor. Bizde sizler için bitmiş konut projeleri anadolu yakası 2019 detaylarını derledik.

İşte Anadolu Yakası bitmiş konut projeleri 2019 listesi

​Mod Çekmeköy
2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projenin 2+1 daireleri 104 metrekare ile 158 metrekare arasında, 3+1 daireleri ise 144 metrekare ile 151 metrekare büyüklüğe sahip. Çekmeköy konut projeleri arasında yer alan projede kapalı otopark, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları gibi yaşam alanlar yer alıyor. Toplam 38 konuttan oluşan projede 3 blok yükseliyor. Mod Çekmeköy nerede ? Tıklayınız.

Gelecek Relax
​Gelecek Yapı tarafından hayata geçirile Gelecek Relax projesi Tuzla konut projeleri arasında yer alıyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Toplam 96 konuttan oluşacak olan Gelecek Relax Aydınlı projesinde dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ila 101 metrekare arasında değişim gösteriyor. Gelecek Relax nerede ? Lokasyonu için tıklayınız.

​Fortis Sinanlı
Karma konsepte sahip olan Fortis Sinanlı Kadıköy projesi otel konseptinde inşa edilecek. 5 bloktan oluşan Fortis Sinanlı Fikirtepe projesinde 1300 metrekare alana sahip sosyal tesisler, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa/fitness/sauna/buhar odası/, vitamin bar/hamam, mini sinema salonu, hobi odaları, manzaralı balkonlar, açık ve kapalı otopark, akıllı ev sistemi, resepsiyon, güvenlikli giriş çıkış, vale ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Fortis Sinanlı nerede ? Lokasyon bilgisi için tıklayınız.

​Koşuyolu Konakları
2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2 ve 5+2 daire seçeneklerinin bulunduğu Koşuyolu Konakları İstanbul Kadıköy'de yükseliyor. 4 katlı 4 blok olarak tasarlanan Koşuyolu Konakları projesi 58 adet daireden oluşuyor. Kadıköy konut projeleri arasında yer alan Koşuyolu Konakları projesinde dairelerin büyüklükleri 95 metrekare ila 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Koşuyolu Konakları projesi nerede? Tıklayınız.

İstMarina
DAP Yapı tarafından hayata geçirilen İstMarina'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Denize sıfır konumu ile öne çıkan İstMarina projesinde 1.463 adet konut ve 258 adet ticari ünite yer alıyor. İstMarina nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Yenitepe Kadıköy
1100 konuttan meydana gelen Yenitepe Kadıköy projesinde havuz, otopark, sanat sokağı, yürüyüş parkurları bulunuyor. Nuhoğlu İnşaat imzası ile inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesinde 1+1'den 5+2'ye kadar daireler yer alıyor. Yenitepe Kadıköy nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Anadolu Yakası bitmiş konut projeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. İstanbul anadolu yakası bitmiş konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. 
Avrupa Yakası bitmiş konut projeleri 2019 için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181