Anadolu Yakası konut projeleri 2019!
Yeni bir ev arayışında olanlar Anadolu Yakası konut projeleri 2019 listesini merak ediyor.

İstanbul'un gözde ilçelerinin yer aldığı Anadolu Yakası'nda konut projeleri hızla hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projelerde satışlar da sürüyor. Bizde sizler için 2019 Anadolu Yakası konut projeleri detaylarını derledik.

İşte Anadolu Yakası konut projeleri 2019 listesi;
Bir Bahçe Çekmeköy
​İstanbul Anadolu Yakası'nda Çekmeköy ilçesinde konumlandırılacak olan Bir Bahçe Çekmeköy projesi Birleşim Grup tarafından hayata geçirilecek. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks dairelerde oluşacak olan projede dairelerin büyüklükleri 78 ila 332 metrekare arasında değişim gösteriyor. Bir Bahçe Çekmeköy teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.

Paşaköy Konsept
620 konut ve 7 adet dükkandan oluşacak olan projede 13 blok yer alacak. 6 ve 7 katlı blokların yükseleceği proje toplam 123 bin 178 metrekare inşaat alanına sahip olacak. 125.148.848 TL proje bedeline sahip olan Paşaköy Konsept projesinde ​açık yüzme havuzları, sosyal tesis, spor ve piknik alanları, açık-kapalı otopark ve süs havuzları yer alacak. Paşaköy Konsept teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.


​Nef Reserve Nakkaştepe
Markalı konut projesi üreticilerinden Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Reserve Nakkaştepe projesinde sinema odası, müzik odası, PlayStation odası, toplantı odası, fitness odası, parti ve karake odası, şefin masası, gusto odası, basketbol, futbol, sanat odası, squash, eğlence odası, özel stüdyo, davet odası, gökyüzü gözlem evi, teras jakuzi, açık hava sinema, teras bahçesi ve çocuk oyun odası bulunacak. Nef Reserve Nakkaştepe teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.

​Colorist Panorama
Toplam 77 adet villadan oluşan Colorist Panorama projesinde 1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks seçenekleri yer alıyor. Şile merkeze 2 kilometre uzalıkta olan projede birçok sosyal donatı alanı konut alıcılarına sunulacak. Colorist Panorama nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Nef Reserve Kandilli
Markalı konut projesi üreticilerinden Nef imzası taşıyan Nef Reserve Kandilli projesi 'Luxury Living' trendi ile inşa edilecek. Boğaz manzarasına sahip olan projede FoldHome sistem bulunacak. 1.200 milyon TL yatırım değerine sahip olan proje Üsküdar yeni konut projeleri arasında bulunuyor. Nef Reserve Kandilli teslim tarihi ve detayları için tıklayınız.

Anadolu Yakası konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Anadolu yakası 2019 konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181