Anadolu Yakası yeni başlayan konut projeleri!
Anadolu Yakası yeni başlayan konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul'un gözde ilçelerinin bulunduğu Anadolu Yakası'nda konut satışları sürüyor. Yeni konut projeleri ve konut satışları ile Avrupa yakasıyla yarışan Anadolu yakası yatırımcıdan da ilgi görüyor. Yeni metro hatları ile dikkat çeken Anadolu Yakası'nda konut projeleri yükselmeye devam ediyor.

İşte Anadolu Yakası yeni başlayan konut projeleri listesi

​Colorist Panorama
Toplam 77 adet villadan oluşan Colorist Panorama projesinde 1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks seçenekleri yer alıyor. Marina, Kale ve Şile plajını gören konumda olan Colorist Panorama projesinde sosyal tesis , kovboy kasabası, teras gölet, survivor parkı, tarihi şato, basketbol, voleybol, futbol, tenis alanları planlanıyor. Colorist Panorama fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​İdealist Cadde
Emlak Konut GYO güvencesiyle İdealist GYO tarafından inşa edilecek olan İdealist Cadde projesinde 1+1 daire, 21 adet 2+1 daire, 3 adet 2+1 dubleks daire, 6 adet 3+1 daire, 4 adet 3+1 dubleks daire, 2 adet 4+1 dubleks daire ve 1 adet 5+1 dubleks tipi daire planlanıyor. İdealist Cadde nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

​The Finance Residence Ağaoğlu
283 bin 270 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan The Finance Residence Ağaoğlu projesi 319 konuttan oluşacak. İFM'nin tek konut projesi ve satılabilir alanı olan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alacak. The Finance Residence Ağaoğlu fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Nef Reserve Kandilli
Markalı konut projesi üreticilerinden Nef imzası taşıyan Nef Reserve Kandilli projesi 'Luxury Living' trendi ile inşa edilecek. Boğaz manzarasına sahip olan projede FoldHome sistem bulunacak. 1.200 milyon TL yatırım değerine sahip olan proje Üsküdar yeni konut projeleri arasında bulunuyor. Nef Reserve Kandilli teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy
Ege Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Çamlıyaka Konakları Çekmeköy projesinde daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 66 adet konutun tasarlandığı projede 3 katlı 11 blok yükselecek. Çamlıyaka Konakları Çekmeköy fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Mesa Orman
Beykoz konut projeleri arasında yer alacak olan Mesa Mesken tarafından hayata geçirilecek olan Mesa Orman projesinde 6 blok inşa edilecek. 81 adet dairenin tasarlandığı projede 3 blok 6 katlı ve diğer 3 blokta 2 katlı olarak yükselecek Mesa Orman projesi fiyatları ve teslim tarihi için Tıklayınız.

Nef Nakkaştepe
Markalı konut projesi üreticilerinden Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Nakkaştepe projesi İstanbul Üsküdar'da yükselecek. Nef Nakkaştepe projesinde Foldhome sistemi yer alacak. Nef Nakkaştepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Anadolu Yakası yeni başlayan konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181