AND Pastel'de 240 ay vadeli kampanya başladı!
Kartal'daki 'AND Pastel' evleri 240 aya varan vade ve 0'dan başlayan faiz oranlarıyla satılıyor. Projede 240 ay vade için yüzde 0.79,120 ay vade için yüzde 0.49 ve 60 ay vade için ise yüzde 0 faiz uygulanıyor. Farklı vade seçeneklerinin yanı sıra yüzde 5 peşinat ve ara ödemeli olarak kişiye özel birçok ödeme seçeneği bulunuyor.

FAİZ ORANLARI DÜŞTÜ'
AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, vade sürelerini 20 yüa kadar uzatan kampanyanın ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, "Gayrimenkul sektörü adına güzel gelişmelerin yaşandığı bir dönemdeyiz. Kredi vadelerinin uzaması, peşinatlarda yapılan esnek düzenleme ve faiz oranlarındaki düşüş, hayallerindeki eve sahip olmayı erteleyenler için kaçırılmaması gereken bir döneme işaret ediyor. Düşük faiz ve vade seçeneklerine ek olarak ön ödemeli konut satış sözleşmelerinde damga vergilerinin kaldırılması ve KDV oranlarının yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülmesi hem konut sahibi olmak isteyenler hem de sektör açısından güzel bir dönem yaşanacağını müjdeliyor" diye konuştu.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181