Arma Menta Kartal Okkalar İnşaat!
Kartal konut projeleri arasında yer alan Arma Menta Kartal Okkalar İnşaat projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Okkalar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Arma Menta Kartal Okkalar İnşaat projesinde botanik bahçe ve balkonlarda organik ürün yetiştirme alanları, kış bahçesinin yanı sıra açık havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, servis bekleme alanı, güvenlik, bahçe bakımı, kış bahçesi, pergoleler, kapalı otopark, açık misafir otopark alanı bulunuyor.

5 bin metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılan Arma Menta Kartal projesinde farklı büyüklük ve seçeneklerde daireler yer alıyor. Oldukça geniş yaşam alanlarına sahip olan projede daire seçenekleri 2+1 ve 3+1 planında tasarlanıyor. 158 konuttan oluşan Arma Menta Kartal Okkalar İnşaat projesinde satışlar devam ediyor.

Arma Menta teslim tarihi? Tıklayınız.
Arma Menta nerede? Tıklayınız.

Arma Menta Kartal satış ofisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181