ArmaMenta Kartal nerede? İşte lokasyonu...
Okkalar İnşaat imzası ile hayata geçirilen ArmaMenta Kartal projesi Kartal'da konumlanıyor. Kartal’ın Soğanlık Bölgesi’nde yer alan ve E5, TEM gibi ana yollara birkaç dakika mesafede bulunan proje şehir merkezinde bulunan büyük hastanelere, alışveriş merkezlerine, üniversitelere ve adliye sarayı gibi önemli kurumlara yakınlığı ile de önemli avantajlar sunuyor.

Zengin sosyal alanara sahip ArmaMenta Kartal projesi doğa ile uyum sağlayan yaşam alanları bulunuyor. Botanik bahçe ve balkonlarda organik ürün yetiştirme alanları da yapılması planlanan ArmaMenta Kartal projesinde kış bahçesi ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Aydos Ormanı’nın yanında konumlanan ArmaMenta Kartal projesi lokasyon avantajı ile dikkat çekiyor. ​158 konuttan oluşan ArmaMenta Kartal projesinde 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 

ArmaMenta Kartal projesinde açık havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, servis bekleme alanı, güvenlik, bahçe bakımı, kış bahçesi, pergoleler, kapalı otopark, açık misafir otopark alanı da alıcılarına sunuluyor.

ArmaMenta Kartal iletişim!
Telefon: 444 65 52
Web: www.okkalar.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181