Arwen Yapı'dan yeni proje; Arwen Merlin Kurtköy
İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Arwen Merlin Kurtköy projesi Arwen Yapı imzası ile inşa ediliyor.

32 bin 650 metrekarelik alanda inşa edilen Arwen Merlin Kurtköy projesi konut, ofis ve cadde dükkanlarından oluşuyor. 66 adet ofis, 39 adet konut, 14 adet mağaza, 3 adet cafeterya ve restaurantların bulunduğu Arwen Merlin projesinde 122 bağımsız bölüm bulunuyor.  2+1, 3+1, 3+2, arakat, çatı katı (loft) büyük teraslı, ve müstakil kullanımı olan bahçe katı daire tiplerinin bulunduğu Arwen Merlin Kurtköy projesinde yüzde 100 konut ve yüzde 100 ofis olmak üzere birbirinden bağımsız 2 ana blok yer alıyor. 

Kapalı mutfaklı geniş balkonlu, ebeveyn banyolu, giyinme odalı ve kilerli daire seçenekleri bulunan Arwen Merlin Kurtköy projesinde 266 araçlık otopark, spa merkezi, türk hamamı, fin hamamı, saunası, masaj odaları, plates ve yoga odaları, buhar odası, jakuzi, vitamin bar bulunuyor.

Arwen Merlin Kurtköy nerede?

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181