Ataşehir'e yeni proje; The Finance Residence Ağaoğlu
İstanbul Ataşehir'de 283 bin 270 metrekare alan üzerinde yükselecek The Finance Residence Ağaoğlu Anadolu Yakası Ataşehir'de konumlandırılacak.

Yükseklikleri 15 kat ile 30 kat arasında değişen 6 ofis bloğunun yanında 22 katlı bir residence bloğunun da inşa edileceği projede 319 adet 1+0, 1+1 ve 2+1 daire planlanıyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilecek The Finance Residence Ağaoğlu projesinde ofis bloklarında 977 bağımsız bölüm planlanıyor. İFM'nin tek konut projesi ve satılabilir alana sahip olacak projede dairelerin alanları 52 metrekare ila 173 metrekare arasında değişiyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken The Finance Residence Ağaoğlu projesinde 1 adet 52 metrekare 1+0 daire, 310 adet 59 metrekare ile 143 metrekare arasında 1+1 daire, 8 adet 173 metrekare  2+1 daire yer alacak.

The Finance Residence Ağaoğlu fiyat için tıklayınız.

The Finance Residence Ağaoğlu teslim tarihi için tıklayınız.

The Finance Residence Ağaoğlu nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181