Atlantik Life fiyat!
Atlantik Yapı tarafından 150 milyon liralık yatırım bedeli ile Pendik bölgesinde konumlandırılan, Atlantik Life projesinde de avantajlı fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı devam ediyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört farklı konut seçeneklerinin yer aldığı Atlantik Life projesinde 237.000 TL’ye daire sahibi olunabiliyor.

Sosyal donatı alanları, mimari özellikleri ve merkezi lokasyonu ile dikkat çeken projede,
kapalı ve açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, fittnes salonu ve sosyal yaşam alanları da bulunuyor.

Lüks ve konforlu detaylara sahip 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari alanın bulunduğu Atlantik Life projesinde 
daire kullanım alanları 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

40 AY ‘SIFIR FAİZ’ VE YÜZDE 12 İNDİRİM AVANTAJI 
40 ay 0 faiz avantajlarının sunulduğu Atlantik Life projesinde, alternatifli ödeme seçeneklerinin yanında peşin alımlarda yatırımcıya yüzde 12 indirim avantajı sunuluyor.

Anadolu yakasında ulaşım ağlarına avantajlı ve yakın bir bölgede konumlanan Atlantik Life; Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanına 1,5 kilometre, D-100 Karayoluna 2 kilometre, Tem otoyoluna 3 kilometre, Yüksek Hızlı Tren’e 2,5 kilometre, İstanbul Deniz Otobüslerine 3,5 kilometre ve Metro’ya 700 metrelik bir mesafede yer alıyor.

Atlantik Life iletişim!
Adres: Güllübağlar Mh.Tandoğan Cd. No.116
Telefon: 444 76 61
Web: atlantiklife.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181