Aura Residence'da son 6 daireye özel kampanya!
Anadolu Yakası’nın gözde gelişim bölgelerinden Kartal’da bulunan Aura Residence, iki blokta toplam 195 daireden oluşuyor. Farklı zevklere hitap eden dairelerin bulunduğu projede, tüm daireler güney cepheye sahip. Projede rezidanslar home office olarak kullanılabiliyor.

Aura Residence’ın gerek konumu gerekse de sahip olduğu özelliklerle yüksek yatırım ve kira değerine sahip olduğunu söyleyen Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Can Reşit Özçiçek “Kartal bölgesinin en iddialı rezidans projelerinden olan Aura Residence’a müşterilerimizin gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Sahip olduğu özelliklerle bölgeye yeni bir soluk getiren projemizde son altı adet 2+1 rezidans için özel bir kampanyayı hayata geçiriyoruz. Türk Ekonomi Bankası iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz kredi kampanyası sayesinde daire sahipleri zorlanmadan ödemelerini yapabilecekler” dedi.

Kampanyadaki dairelerin “hemen teslim hemen tapu” güvencesiyle daire sahibi olmak isteyenleri beklediğini belirten Can Reşit Özçiçek: “410.000 TL’den başlayan çok özel fiyatlarla satışa çıkardığımız dairelerimizin hiçbir kredi masrafı yok. 300.000 TL konut kredisi için 12-120 ay arası vadelerde aylık yüzde 0.99 faizli ve artan taksitli ödeme seçenekleri ile sunulan daireler 3.000 TL’den başlayan taksitlerle sahiplerinin oluyor. Üstelik altı dairenin tümü güneydoğu-güneybatı cepheli ve deniz manzaralı olduğu düşünüldüğünde kaçırılmayacak bir fırsat sunduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim” diyerek sözlerini tamamladı.

Merkezi konumu ve sosyal donatıları ile fark yaratan Aura Residence, Kartal Adliyesi’ne yürüme mesafesinde, Kartal-Kadıköy metro durağının yanında yer alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika mesafede olan proje Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına da çok yakın. Maltepe CarrefourSA, Kartal M1 Tepe, Praktiker ve Real, Grandhaus, Pendik Park Outlet alışveriş merkezlerine komşu olan proje, Viaport Outlet, Neomarin ve Pendorya alışveriş merkezlerine de 10 dakika mesafede… 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181