Avrupa Konutları Yamanevler tanıtıldı!
Avrupa Konutları markasıyla inşaat sektörünün en güvenilir firmaları arasında öne çıkan Artaş İnşaat, 1.2 milyar TL'lik yatırımla İstanbul Anadolu Yakası'na Avrupa Konutları markasının ayrıcalıklarını taşıyor. Firma, 11 Eylül Dubai Cityscape Fuan'nda gerçekleştireceği lansman öncesinde Avrupa Konutları Yamanevler projesinde avantajlı fiyatlarla ön satış dönemini başlattı.

Bu yıl 5 projeyi satışa çıkarmayı hedefleyen Artaş İnşaat, bu yatırımlarından Ümraniye'de yer alan Avrupa Konutları Yamanevler'i tanıttı.

İnşaat sektöründeki 40. yılında Avrupa Konutları markasını İstanbul'un Anadolu Yakası'na da taşıyan Artaş İnşaat, Ümraniye Yamanevler'de 11 blokta 1.672 konut, 2 ofis bloğu ve 38 ticari ünitenin yer alacağı dev bir projeye imzasını atıyor. Ümran Boru arsasında hayata geçecek projenin sadece inşaat faaliyetleri için 1.2 milyar liralık yatırım yapılacak. Şu anda 5 blokta 600 dairenin ön satışa çıktığı projenin, markanın Anadolu yakasındaki ilk konut projesi olma özelliğini taşıyor. Şu ana kadar 158 dairenin satışı için sözleşme imzalandı.

36 ay vade farksız
Projede 1 + 1'den 4+ 1'e kadar farklı seçeneklerde 75 metrekare ile 248 metrekare arasında konut tipleri yer alıyor. Daire fiyadan ise 484 bin liradan başlayıp 1 milyon 814 bin liraya kadar yükseliyor. Proje, sanayi alanında kentsel dönüşüm yapılması nedeniyle yüzde 1 KDV avantajına da sahip. Banka kredisi kullanımı ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Ayrıca Artaş bünyesinde yüzde 30 peşinat karşılığında 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Vade ve peşinat oranlan değiştiğinde kişiye özel ödeme planı da hazırlanabiliyor.

Avrupa Konutları markası ilk kez Anadolu Yakası'nda
Avrupa Konutları markasıyla Anadolu Yakasındaki ilk konut projesini Ümraniye Yamanevler'de hayata geçirdiklerini belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "İstanbul'un en hareketli ve değerli caddelerinden, Alemdağ Caddesi'nde, sembol niteliğinde bir projeye imza atıyoruz. Avrupa Konutları markamızla Anadolu Yakası'nda olmaktan dolayı muduyuz. Ümran Boru Fabrikasının arazisi üzerinde yükselecek projemiz, yüzde 50-yüzde 50 hasılat paylaşımı esasıyla yürütülecek. Buradan 3 milyar TL ciro bekliyoruz" dedi.

Proje, Ümran Boru'nun arsasında yükseliyor 
Avrupa Konutları Yamanevlerin hayata geçtiği Ümran Boru fabrika arsanın sahibi olan Oryataş'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğdaycı, "Ümran Boru arsasının bizim için manevi değeri daha büyük. Burada Ümran Boru'nun ilk tesisi yer alıyordu. Fabrikaya günde 45-50 tır geliyordu. Ümraniye'nin gelişimini de düşündüğünüzde şehrin çok içinde kaldık. Buradaki fabrikamızı 25 milyon lira ek yatıranla Akçakoca'ya taşıdık" diye konuştu. Buğdaycı, kendilerinin de inşaat faaliyetleri bulunmasına rağmen bu büyük proje için Avrupa Konutları markasıyla işbirliği yapmayı tercih ettiklerini söyledi.

'2020 model bir proje'
Artas İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, gayrimenkul sektöründe genelde Ağustos ayında lansman yapılmadığını vurgulayarak, "Markamıza ve kendimize güveniyoruz. Bu nedenle Agustos'ta satışa başladık. Ayrıca bölgeye de cok inanıyoruz. Alemdag Caddesi İstanbul'un en pahalı caddelerinden bin. Biz de 2020 model bir proje yaptık" diye konuştu.

Mehmet Emin Avcı / Hürses Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181