Bir Bahçe Çekmeköy adres!
1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks dairelerde oluşacak olan Bir Bahçe Çekmeköy adres detayları sizler için araştırdık.

Bir Bahçe Çekmeköy adres detayları şu şekilde; Dudullu Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde No: 3 Ümraniye - İSTANBUL
Bir Bahçe Çekmeköy telefon numarası şu şekilde; (0216) 499 49 59

1+1’den 5+1’e kadar farklı daire tiplerinden oluşacak olan Bir Bahçe Çekmeköy Birleşim Grup projesi Çekmeköy yeni konut projeleri arasında yer alacak. Birleşim Grup tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda Çekmeköy ilçesinde konumlandırılacak olan projede dairelerin büyüklükleri 78 ila 332 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Az katlı yatay mimariye sahip olacak olan ​Bir Bahçe Çekmeköy projesi Alemdağ Ormanı’nın yanı başında konumlanacak. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede konut alıcılarına açık kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar ve masaj odaları, Lounge alanı, kapalı çocuk oyun alanı, Yürüyüş parkuru, voleybol, basketbol, futbol spor sahası gibi imkanlar sunuluyor.

Bir Bahçe Çekmeköy adres ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bir Bahçe Çekmeköy nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Bir Bahçe Çekmeköy teslim tarihi için tıklayınız.
Bir Bahçe Çekmeköy fiyat için tıklayınız.
 
Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181