Bumerang Kartal ödeme seçenekleri!
9 bin 650 metrekare arsa alanı üzerinde kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde krediye uygun, yüzde 1 KDV avantajı ile şirket bünyesinde yüzde 30’u peşin, geri kalan yüzde 70’i proje bitiş tarihi olan Aralık 2019'a kadar 0 komisyon ile vade seçenekleri sunuluyor.

AE Mimarlık tarafından tasarlanan Bumerang Kartal projesi tek bloktan oluşuyor. İstanbul Kartal’da inşa edilen Bumerang Kartal projesinde 14 adet ticari ünite bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunan Bumerang Kartal projesinde 40 kat bulunuyor. 

60 bin metrekare inşaat alanına sahip Bumerang Kartal projesinde seyir terası, cafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odasımasaj odası, türk hamamı, loby ve danışma, çamaşırhane, mescitler, yönetim odaları, sığınak, açık ve kapalı otopark gibi donatı alanları yer alıyor.

190 adet rezidans ve home ofisin yer aldığı Bumerang Kartal projesi Özkartallar imzası ile inşa ediliyor. 190 adet rezidans ve home ofisten oluşan Bumerang Kartal projesinde 2+1'ler brüt 112 metrekare, net 67 metrekare ve 3+1'ler ise brüt 150 metrekare, net 89 metrekare olarak tasarlanıyor. Bumerang Kartal projesinde ticari ünitelerin büyüklükleri şu şekilde; 
1+1'ler brüt 64 metrekare, net 41 metrekare
2+1'ler brüt 124 metrekare, net 72 metrekare

Bumerang Kartal teslim tarihi için tıklayınız.

Bumerang Kartal iletişim!
Adres: Soğanlık Yeni Mahalle Pamukkale Sk.No:9 Kartal
Telefon: 0216 370 70 71
Web: bumerangkartal.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181