Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi fiyat!
Çakırkaya Yapı imzasıyla inşa edilen Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi fiyat bilgisi belli oldu. Kadıköy konut projelerinden biri olarak yükselen Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi fiyatları 2.500.000 TL’den başlıyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesinde 4+1 ve 6+2 daire seçenekleri tasarlanıyor. Daire büyüklüklerinin 197 ila 380 metrekare arasında değişim gösterdiği Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi bir kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor.

13 katlı 2 bloktan oluşan Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesinin spor salonu, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun alanları gibi aktivite alanları bulunuyor. Ayrıca çift katlı otoparkın da planlandığı Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesinin dairelerinde deniz manzarası imkanı yer alıyor.

4+1 daireler 197 metrekare, 6+2 daireler ise 380 metrekare büyüklüğe sahip olan Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi toplam 52 konuttan meydana geliyor.

Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi nerede? Tıklayınız.

Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181