Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi ne zaman teslim?
13 katlı 2 bloktan oluşan Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi ne zaman teslim sorusunun cevabı belli oldu. Toplam 52 konuttan oluşan Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi teslim tarihi Ağustos 2018 olarak planlanıyor.

Spor salonu, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun alanları gibi aktivite alanları bulunan Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi Çakırkaya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 4+1 daireleri 197 metrekare, 6+2 daireler ise 380 metrekare büyüklüğe sahip olan Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi Kadıköy konut projeleri arasında yer alıyor.

Dairelerinde deniz manzarası yer alan Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 4+1 ve 6+2 daire tiplerinin tasarlandığı Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesinde çift katlı otopark imkanı bulunuyor.

Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi nerede? Tıklayınız.

Burç Sitesi Bağdat Caddesi projesi fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181