Çamlıyaka Konakları Çekmeköy nerede?
19 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Çamlıyaka Konakları Çekmeköy nerede sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy nerede sorusunun detayları şu şekilde; İstanbul Anadolu Yakası'nda konumlandırılan Çamlıyaka Konakları konum olarak Çekmeköy'de yer alıyor. Çam ormanlarının yanında konumlanan proje Ege Yapı tarafından Anadolu Yakası Çekmeköy'de konumlandırılıyor.

Çamlıyaka Konakları lokasyon görseli için tıklayınız.

Market, sauna, yüzme havuzu, fitness salonu, güvenlik, otopark, yeşil alan, yürüyüş alanları gibi imkanlara sahip olan projede daire büyüklükleri 169 metrekare ile 321 metrekare değişim gösteriyor.  Yüzde 75’i yeşil alana sahip olan projede bloklar 4 katlı olarak inşa ediliyor. Az katlı mimari ile tasarlanan Ege Yapı Çamlıyaka Konakları projesinde daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor.  

110 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Çamlıyaka Konakları projesi 46 konut ve cadde mağazalarından oluşuyor. Üst segment markaların yer alacağı ticari alanlar ve sosyal alanların planlandığı Çamlıyaka Konakları Çekmeköy projesinde müstakil bahçeli ve teraslı evler bulunuyor. 

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy nerede sorusu ile ilgili detayları emlaksayfasi.com.tr adresinden takip edebilirisiniz.

Çamlıyaka Konakları nerede ? Lokasyonu için tıklayınız.
Çamlıyaka Konakları teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181