Çamlıyaka Konakları ev fiyatları!
19 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Çamlıyaka Konakları ev fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Çamlıyaka Konakları ev fiyatları detayları şu şekilde; Kampanya kapsamında Çamlıyaka Konakları Çekmeköy fiyatları 1 milyon 634 bin TL'den başlıyor. Kampanya detayları için tıklayınız.

110 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Ege Yapı Çamlıyaka Konakları projesinde daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Az katlı mimari ile tasarlanan Çamlıyaka Konakları projesi 46 konut ve cadde mağazalarından oluşuyor.

Yüzde 75’i yeşil alana sahip olan Çamlıyaka Konakları projesinde bloklar 4 katlı olarak inşa ediliyor. Üst segment markaların yer alacağı ticari alanlar ve sosyal alanların planlandığı projede daire büyüklükleri 169 metrekare ile 321 metrekare değişim gösteriyor. 

Çam ormanlarının yanında konumlanan Çamlıyaka Konakları Çekmeköy projesinde müstakil bahçeli ve teraslı evler bulunuyor. Market, sauna, yüzme havuzu, fitness salonu, güvenlik, otopark, yeşil alan, yürüyüş alanları gibi imkanlara sahip olan proje Ege Yapı tarafından Anadolu Yakası Çekmeköy'de konumlandırılıyor.

Çamlıyaka Konakları nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Çamlıyaka Konakları teslim tarihi için tıklayınız.
 
Çamlıyaka Konakları ev fiyatları detaylarını sizler için derledik. Ege Yapı Çamlıyaka Konakları fiyat ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181