Çamlıyaka Konakları lansman avantajları ile satışta!
19 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Çamlıyaka Konakları lansman avantajları ile satışta.

Ege Yapı tarafından Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Çamlıyaka Konakları 110 milyon lira yatırım bedeline sahip. 4'er kat blokların yükseldiği projede daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 46 konut ve cadde mağazalarıdan oluşan projede evlerin her birinin müstakil bahçe kullanımı ya da geniş terasları bulunuyor. Az katlı mimari ile tasarlanan projede müstakil bahçeli ve teraslı evler bulunuyor. Çam ormanlarının yanında konumlanan projede üst segment markaların yer alacağı ticari alanlar ve sosyal alanlar bulunuyor.

Yüzde 75’i yeşil alana sahip olan proje lüks site hayatını villa konforundaki evlere taşıyacak. Çekmeköy konut projeleri arasında bulunan Çamlıyaka Konakları projesinde dairelerin büyüklükleri 169 metrekare ile 321 metrekare değişim gösteriyor. Ayrıca projede market, sauna, yüzme havuzu, fitness salonu, güvenlik, otopark, yeşil alan, yürüyüş alanları tasarlanıyor.

Çamlıyaka Konakları lansman fiyatları için tıklayınız.

Çamlıyaka Konakları nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Çamlıyaka Konakları teslim tarihi için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181