Ceylan İnşaat'tan Kartal'a yeni proje; Zer Kartal
Ceylan İnşaat ve Artuklu İnşaat adi ortaklığı ile İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirilecek Zer Kartal Projesi ile kullanıcılarına 1+1 - 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunacak. Sakinlerini yeni bir deneyimle buluşturmayı amaçlayan Zer Kartal, yeni bir yaşama ‘merhaba’ demek isteyenleri bekliyor. 

Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle önemli başarılara imza atan Ceylan İnşaat, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da yepyeni bir projeye imza atıyor. Otoban bağlantısına 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 15 dakikalık bir mesafede bulunmasının yanı sıra Zer Kartal,  adalar manzarasıyla sakinlerinin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
harun büyük 6 yıl önce

zer kartallı lar.dikkat.zer göztepe de ilk imzalar 2014 de atıldı.2017 haziranda kiptaş devreye sokuldu 2018 in yarısına geldık sıfır elde var sıfır.

banner182

banner181