Dap Çekmeköy projesi teslim tarihi!
Toplam inşaat alanı 87 bin 509 metrekare olan Dap Çekmeköy projesi teslim tarihi henüz netleşmedi.

155 bin 56 metrekare büyüklüğüne sahip arsa üzerinde inşa edilecek olan Dap Çekmeköy projesi teslim tarihi netlik kazandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak. Markalı konut projesi üreticilerinden biri olan Dap Yapı'nın yeni projesi Dap Çekmeköy projesi karma konsepte sahip olacak. Çekemeköy konut projeleri arasında yer alan projede binaların yüksekliği zemin+5 kat olarak inşa edilecek.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen ihalesini kazanan DAP Yapı'nın iştiraki olan Eltes İnşaat ve İstlife İş Ortaklığında hayata geçirilecek olan Dap Çekmeköy projesi kapsamında ticari üniteler, konutlar, eğitim tesisi, sosyal ve kültürel tesis ile park alanları yer alacak. 2000’li yıllarda Çekmeköy’ün tanınması ve gelişmesinde başrolü oynayan markaların başında geldik diyen Dap Yapı Anadolu Yakası’nın Göktürk’ü olarak nitelendirdikleri bu bölgede Şelale Village, Şelale Crown Center, Şelale Premium, Space Center ve Centro Futura gibi çok özel projeleri hayat geçirdiklerini söyledi.

Dap Çekmeköy projesi teslim tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirisiniz.

Dap Çekmeköy projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Dap Çekmeköy projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181