Dekar Kıyıbahçe evleri nerede?
İstanbul Anadolu Yakası'nda Çekmeköy'e bağlı Ömerli'de yükselen Dekar Kıyıbahçe evleri nerede sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Çekmeköy konut projeleri arasında yer alan Dekar Kıyıbahçe evleri nerede sorusunun yanıtı belli oldu. Dekar Kıyıbahçe lokasyon ve Dekar Kıyıbahçe harita için tıklayınız.

244 adet bahçeli dubleks ev seçeneğinin bulunduğu projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Dekar Yapı tarafından hayata geçirilen Dekar Kıyıbahçe satılık konutlar 84 blokta inşa ediliyor. 

141 metrekare ile 200 metrekare arasında değişim gösteren konutların bulunduğu Dekar Yapı Kıyıbahçe projesinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, 3 adet çocuk parkı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, spor merkezi, sauna, kafe alanı ve market bulunuyor.85 bin metrekare arazide konumlandırılan Dekar Kıyıbahçe projesinde bahçelerin ise büyüklükleri 40 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Dekar Kıyıbahçe evleri nerede sorusu ilgili gelişmeleri ve haberleri www.emlaksayfasi.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Dekar Kıyıbahçe projesi fiyat için tıklayınız.
Dekar Kıyıbahçe projesi teslim tarihi için tıklayınız.
Dekar Kıyıbahçe projesi nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181