Dekar Kıyıbahçe projesi detayları!
İstanbul Anadolu Yakası'nda Çekmeköy'e bağlı Ömerli'de hayata geçirilecek olan Dekar Kıyıbahçe projesi detayları henüz netlik kazanmadı.

Çekmeköy konut projeleri arasında yer alacak olan Dekar Kıyıbahçe projesi Ömerli'de konumlandırılacak. Asmalı Bahçeşehir ve Dekar Asmalı Hayat projelerine devam eden Dekar Yapı'nın yeni projesi daire tipleri, büyüklükleri, ödeme seçenekleri ve sosyal donatı alanları gibi proje özelliklerinin ilerleyen günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Dekar Yapı imzası ile inşa edilecek olan Dekar Kıyıbahçe projesi detayları henüz netlik kazanmadı. Dekar Kıyıbahçe projesine başlamak için hazırlık yapan Dekar Yapı aynı zamanda Asmalı Bahçeşehir ve Dekar Asmalı Hayat projelerinin satışlarına devam ediyor.

Dekar Kıyıbahçe projesi fiyat için tıklayınız.

Dekar Kıyıbahçe projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Dekar Kıyıbahçe projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181