Dekon Suadiye Ametist 120 aya 0.60 faiz kampanyası!
Dekon İnşaatın Suadiye’de inşa ettiği, Bağdat Caddesi’nin nadir site konseptli projelerinden Dekon Suadiye Ametist’te daire sahibi olmak isteyenler İş Bankası’ndan 60 aya 0, 120 aya 0.60 faiz oranıyla kredi kullanabilecekler. Üç blok ve 152 daireden oluşan, Ağustos 2017 tapusuyla birlikte teslim edilecek Dekon Suadiye Ametist’te son 15 daire kaldı.

Bağdat Caddesi’nin gözdesi Dekon Suadiye Ametist’ten, büyüklükleri 90 m2 ile 275 m2 arasında değişen son 15 daireden birini satın almak isteyenler artık İş Bankası’ndan kredi kullanabilecekler. İş Bankası, Dekon Suadiye Ametist taliplerine,60 aya 0, 120 aya 0.60 faiz oranıyla kredi kullandıracak. Eşsiz deniz manzarasının yanı sıra, açık yüzme havuzu, spor salonu, kafesi, zen bahçesi, çocuk oyun odası ve parkı, çok amaçlı spor alanları, iki katlı kapalı otoparkı, 24 saat güvenliği, sanat galerisi ve toplantı salonuyla daire sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam sunan Dekon Suadiye Ametist, site projesi olması nedeniyle sakinlerine bir çok sosyal imkanı bir arada sunuyor.

Ağustos 2017’de Teslim
İlk etabı tamamlanan ve oturum başlayan Dekon Suadiye Ametist’in ikinci etabı Ağustos 2017’de tapularıyla birlikte teslim ediliyor. Bağdat Caddesi’ne 350 metre uzaklıkta yer Dekon Suadiye Ametist, toplu taşıma araçlarına sadece 2 dakika mesafede, Suadiye Metro durağını yanında, Marmaray Suadiye istasyonuna ise 2 dakikada ulaşım kolaylığı sunuyor. Bostancı İDO iskelesine de 5 dakikalık mesafede yer alan. Ayrıca Dekon Suadiye Ametist,15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 10 dakika, FSM köprüsüne 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na da araçla 20 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181