Deluxia Park Residence nerede? İşte lokasyonu...
Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Deluxia Park Residence projesi İstanbul Kartal'da konumlanıyor. Proje metroya(yürüyerek) 2 dakika, Dr.Lütfü Kırdar Hast. 4 dakika, İKEA(yeni yapılan) 5 dakika, Metrobüs 10 dakika ve Kanyon AVM'ye 35 dakika mesafede yer alıyor.



35 katlı 1 rezidans ve 6'şar katlı 2 ofis binası bulunan Deluxia Park Residence projesi 3 blok olarak tasarlanıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Deluxia Park Residence projesinde dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ila 122 metrekare arasında değişiyor.  

7 bin 157 metrekare alan üzerinde inşa edilen Deluxia Park Residence projesi rezidans, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. 750 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Deluxia Park Residence 364 homeofis özellikli lüks rezidans bulunuyor.

Deluxia Park Residence teslim tarihi? Tıklayınız.

Deluxia Park Residence fiyat? Tıklayınız.

Deluxia Park Residence iletişim!
Adres: Cevizli Mah. Tugay Yolu Cad. No:22 Maltepe / İstanbul
Telefon: 0850 640 07 07
Web: www.deluxiapark.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181