Demir House Pendik konum!
3 blok olarak tasarlanan Demir House Pendik konum bilgisini sizler için araştırdık.

İstanbul Pendik'te yükselen Demir House Pendik konum bilgisi belli oldu. Demir House projesi İstanbul Pendik'de inşa ediliyor. Detaylı olarak Demir House lokasyon ve Demir House harita için tıklayınız.

Paşhan İnşaat tarafından hayata geçirilen Demir House Pendik projesinde 32 tane 3+1, 128 tane 2+1 konut yer alıyor. Ayrıca 2 adet ticari dükkanada sahip olan Demir House Kurtköy projesinde yüzme havuzu, hobi bahçesi, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları ve kamelyalar yer alıyor.

Pendik konut projeleri arasında yer alan Demir House Kurtköy projesinde konutların büyüklükleri 96 ila 112 metrekare arasında değişim gösteriyor. 165 daireden oluşan Kurtköy Demir House projesi 2+1 , 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Demir House Pendik konum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Demir House fiyat için tıklayınız.
Demir House teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181