DKY Ada ile 'Ekopratik ödeme sistemi' geldi!
DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da 600 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği DKY Ada projesini satışa çıkardı. Kartal'da E-5 ile sahil yolu hattında bulunan 'Akel Sitesi'nin dönüşümüyle oluşan 19 bin metrekarelik alanda yükselecek projede Adalar manzarasına sahip 4 blokta 792 konut yer alıyor. DKY Ada'da daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel kampanya ile "Ekopratik" ödeme sistemini de tanıtan DKY, şirket bünyesinde kişiye özel ödeme planlarının anlık olarak hazırlanabildiği yeni bir ödeme sistemi sunuyor. Bu sisteme göre DKY Ada müşterileri istedikleri vadelerde diledikleri peşinat ve ara ödeme tutarlarıyla kendi ödeme planlarını kendileri anlık olarak oluşturabilecekler.

120 AYA KADAR VADE
DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 'ekopratik' ile ilgili, "İnsanları kalıplara sokmayan bir model. Aileden yardım alabilirsin, peşin paran vardır, beklediğin bir ödeme vardır. Hepsini tıpkı bir terzi usulü işliyoruz. Aynca kendi bünyemizde 120 aya kadar vadelendirme de yapıyoruz" diye konuştu. Konut kredisi başvurusu yapan vatandaşlann pek çoğunun ret aldığını kaydeden Ali Dumankaya, bu nedenle de yeni ödeme sistemleri geliştirdiklerini söyledi. Dumankaya, "Sektör dernekleriyle de konuşuyoruz. Hepsi benzer şeyleri söylüyor. Bankaların ret oranı yüzde 40'a çıkıyor. Bankalar kredi konusunda vatandaşları çok yoruyor. Biz Türkiye ekonomisinin gelecek dönemde daha da iyi büyüyeceğini öngörerek yeni sistemler geliştiriyoruz. Yine konut kredisi faiz oranlarının da gelecek dönemlerde gerilemesini bekliyoruz" dedi.

'4 BİN ADET ÖN TALEP TOPLADIK'
Projenin Kartal'ın en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarından olduğunu anlatan Ali Dumankaya, satışa çıkmadan önce yaklaşık 4 bin ön talep aldıklarını söyledi. Ali Dumankaya konut velışyerı bulunuyor. teslimini bu yıl içinde gerçekleştirmiş olacağız" diye konuştu. Dumankaya, 2018'de Sultangazi'de ve Yenisahra'da proje geliştireceklerini söyledi.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181