DKY, Kartal'daki 4 projesine 1.5 milyar TL'lik yatırım yaptı!
DKY, Kartal'da 4 farklı projesiyle yükseliyor. Bölgeye 1.5 milyar TL'lik yatırım yapan şirket, Kartal'da toplam 1273 konut, 211 ofis ve ticari alan üretiyor

DKY, Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonu Kartal'da nitelikli ve ayrıcalıklı yaşamın kapılarını dört farklı kentsel dönüşüm projesiyle aralıyor. DKY Kartal ve DKY Business Kartal projeleriyle Kartal'da yatırımlarına başlayan DKY, bu yıl iki yeni projesini daha hayata geçirdi. DKY, yılın ilk çeyreğinde Kartal'ın denize sıfır en değerli lokasyonunda DKY Sahil'i, üçüncü çeyreğinde ise bölgenin en büyük kentsel dönüşüm projesi DKY Ada'yı satışa sundu.

GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYORUZ
Özellikle İstanbul'da Kartal bölgesine odaklandıklarını ve kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirdiklerini belirten DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, bölgeye toplamda 1.5 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını belirtti. Dumankaya, "Kentsel dönüşümle sadece binaları yenilemiyoruz. Proje geliştirdiğimiz her yerde öncelikli hedefimiz o bölgenin gelişmesine katkı sağlamak" dedi. Dumankaya, şöyle devam etti:

BÖLGENİN İKONU OLACAK
Kentsel dönüşüm projeleri üretmemizin en önemli unsurlarından biri de bu; yaşayan ve geliştirilmeye en uygun olan bölgelerin değerlenmesine katkı sağlayarak, insanların yaşam kalite ve standartlarını yükseltmek. DKY Kartal, DKY Business Kartal, DKY Sahil ve Ada bölgenin ikonu haline gelebilecek önemli dönüşüm projelerinden."

Sektöre '1.5 salon' kavramını getirdi
DKY Kartal sektöre, 1 yerine '1.5 salon' kavramını getirdi. DKY Kartal zemin kattan en üst kata kadar tüm dairelerinde Adalar manzarası sunacak şekilde tasarlandı. Kartal'ın iş merkezi olmaya aday DKY Business Kartal da, DKY Kartal'ın ofis bloğu olarak yükseliyor. Kartal'ın en değerli lokasyonunda başlayan DKY Sahil de, 12 kilometrelik sahil yolunda denize sıfır konumda yer alıyor.

4 projede toplam 1273 konut var
Deniz manzarasıyla dikkat çeken DKY Sahil'de 138 konut yer alırken, adalar manzaralı DKY Ada'da 791 konut, 5 ticari alan ve DKY Kartal'da 344 konut ve 2 ticari alan bulunuyor. Bölgenin iş merkezi olmaya aday projesi DKY Kartal Business, 211 ofis ve 5 ticari alacari alanıyla bölgenin değerini artırıyor.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181