Dreamlife Konutları fiyat!
Avrasyaİnt ve Reform Yatırım proje ortaklığı ile inşasına başlanan Çekmeköy Dreamlife Konutları'nda daire fiyatları 216.000 TL’den başlıyor. % 50’si kısa sürede ön taleple tükenen Dreamlife Konutları, metrekaresi 3.500 TL’den başlayan fiyatlar ve “Kişiye Özel Ödeme Planı” ile satışa sunuluyor. 

Mülkiyeti Avrasyaİnt ve Reform Yatırım'a ait arazi üzerinde toplam 30 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Dreamlife Konutlarında her zevke ve ihtiyaca uygun,62 m² ila 220 m² arasında değişen, 1+1, 2+1 ve 3+1 Normal Kat, 2+1 ve 3+1 Bahçe Dublex Katı ile 3+1 , 4 +1 ve 5+1 Dublex daire seçenekleri yer alıyor. 


%70’i yeşil alana ayrılan 
Dreamlife Konutları Anadolu Yakası’nın yatırım gözdesi Çekmeköy Alemdağ mevkiinde, hem orman ile iç içe hem de şehir merkezine ve ana arterlere erişimin çok kolay olduğu bir bölgede konumlanıyor.

Dreamlife Konutları
, İstanbul  TEM Otoyolu’na 5 dakika, Boğaz Köprüsü ve 1. Çevreyoluna 15 dakika, Maslak ve Levent'e ise 17 dakika mesafede yer alan Dreamlife Konutları'ndan, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşım sadece 20 dakika sürüyor. Projenin hemen yanında ise yeni yapılan Çekmeköy Devlet Hastanesi ile Kültür Merkezi bulunuyor.

Dreamlife Konutları’nda; açık ve kapalı otopark, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Dreamlife Konutları satış ofisi için tıklayınız.

Dream Konutları nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Dreamlife Konutları teslim tarihi için tıklayınız.

Dreamlife Konutları İletişim!
Telefon: 444 65 83 
Web: www.dreamlifekonutlari.com 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep köz 7 yıl önce

3+1 ve 4+1 metrekaresi ve fiyatı nedir

banner182

banner181