Dumankaya Adres Cadde nerede? İşte lokasyonu...
Anadolu Yakası Pendik'te konumlandırılan Dumankaya Adres Cadde projesi metro hatlarına yakın olarak inşa ediliyor. Pendik ve Tuzla Marina'ya, TEM bağlantı yoluna, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yakın mesafede bulunan Dumankaya Adres Cadde projesi Okan ve Gebze Teknik Üniversitelerine de kısa mesafede yer alıyor.

Dumankaya'nın 12. Adres projesi olma özelliği taşıyan Dumankaya Adres Cadde projesinde 200 dairenin yer alıyor. Dumankaya İnşaat’ın yeni projesi Dumankaya Adres Cadde projesinde 200 dairenin yer alıyor. Dumankaya Adres Cadde projesi  lokasyon avantajı ile dikkat çekiyor. 2008 yılında başlanan Dumankaya'nın Adres serisinde Adres Sancaktepe, Adres Kampüs ve Adres Kampüs Panorama projeleri de bulunuyor.

Dumankaya Adres Cadde iletişim!
Telefon: 444 72 22
Web: www.dumankaya.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181