Düşler Vadisi Riva İstanbul ön talep topluyor!
Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek olan Düşler Vadisi Riva İstanbul ön talep topluyor.

869 bin 362 metrekare büyüklüğündeki arazi üzerinde konumlandırılacak olan Düşler Vadisi Riva İstanbul projesi Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilecek. Ön talep toplama süreci başlayan Emlak Konut Riva projesinin ismi Düşler Vadisi Riva İstanbul olarak belirlendi.

Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Düşler Vadisi Riva İstanbul projesinin ilk etabında 500 e yakın villa yer alacak. İstanbul Beykoz'da konumlandırılacak olan projede daireler 2+1, 3+1, 4+1, 3,5+1, 4,5+1, 5,5+1 ve 6+2 oda şeklinde olması planlanıyor.

Toplamda 1500 villadan oluşması beklenen projede her villa için özel bahçe alanları bulunacak. 2 milyar TL’lik yatırıma sahip olacak olan Düşler Vadisi Riva İstanbul projesi içindeki park ve özel orman alanı ile birlikte 1.150 dönüm üzerinde geliştiriliyor.

Düşler Vadisi Riva İstanbul fiyat için tıklayınız
Düşler Vadisi Riva İstanbul teslim tarihi için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181