'Düşler Vadisi Riva, projemizin konseptini kapsayan bir isim oldu!
Galatasaray'ın Riva arazisi üzerine inşa edilecek projenin ismi 'Düşler Vadisi' olacak. Projede ön talep toplanmaya başladı. Ön talep, başvuruları 'www.duslervadisiriva.com' adresinden alınıyor.

Emlak Konut GYO tarafından ihalesi yapılan Galatasaray'ın Riva arazisini kazanan Yılmaz İnşaat, bölgede çalışmalarını hızlandırırken proje ismini de "Düşler Vadisi Riva - İstanbul" olarak belirledi.

BAŞVURU İNTERNETTEN
Riva'nın doğal yapısı korunarak geliştirilen "Düşler Vadisi" Riva - İstanbul ile firma, bölgeye ve sektöre yepyeni bir vizyon kazandıracak Yakın zamanda satışa sunulması planlanan projenin ön talep toplama süreci ise www.duslervadisiriva.com web sitesinde başlatıldı. "Düşler Vadisi Riva - İstanbul'ca farklı büyüklüklerde villa seçeneklerine yer verilerek her ihtiyacı karşılamak hedefleniyor.

VİLLA SEÇENEĞİDE VAR
Özlenen bir villa projesi hayata geçireceklerini belirten Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz; "Projemizin konseptini kapsayacak bir isim belirledik "Düşler Vadisf'Riva - İstanbul ismiyle lanse edeceğimiz projemizde ön talep toplama dönemim de başlattık' dedi.

Güneş Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181