Ege Yapı Çekmeköy'deki yeni projesi Çamlıyaka Konakları için ön talep toplamaya başladı!
Ege Yapı, Çekmeköy'deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları projesine başlıyor. Şirket, projedeki müstakil bahçeli ve teraslı lüks evler için ön talep topluyor 

Ege Yapı, İstanbul Çekmeköy'deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları için ön talep toplamaya başladı. Çam ormanlarının yanı başında müstakil bahçeli ve teraslı lüks evlerden oluşacak ÇamlıYaka Konakları, Kuşlar hayallerine konacak, masallar gerçek olacak' sloganıyla konut alıcısının beğenisine sunuldu. Yaklaşık 19 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje, az katlı ve özgün mimarisiyle dikkat çekiyor, iki yılda tamamlanması planlanan projede üst segment markaların olacağı ticari ünitelerin yanı sıra sosyal yaşam alanları bulunuyor. 

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, yüzde 75'lik yeşil alana sahip Çekmeköy'ün hızlı ve planlı kentleşen bir ilçe olduğunu belirterek, "Burası İstanbul'un dört mevsim doğayla iç içe kalmayı başarmış ayrıcalıklı bölgelerinden biri olarak göze çarpıyor. Yatay yapılaşma ile birlikte yüksek yoğunluktaki ormanların getirdiği huzur ve sağlıklı yaşam şehirden uzaklaşmadan doğaya yakınlaşmayı sağlıyor" dedi. İlçenin ayrıca mevcut metro hattı ve üçüncü köprüye yakınlığıyla çok farklı lokasyonlarda çalışan, yaşam kalitesine önem veren insanlar tarafından tercih edildiğini anlatan Kabadayı, "Çekmeköy'ün hem yaşamak isteyenler hem de yatırım yapmak isteyenler için çok doğru bir yer olduğuna inanıyoruz" diye konuştu.

VİLLA KONFORUNDA EVLER
Yakında satışa sunulacak olan ÇamlıYaka'nın çam ormanlarının yanı başmda, Çekmeköy'ün merkezinde yer aldığını vurgulayan Kabadayı şunları söyledi: "Yeni hayata geçecek metro hattına yakın mesafesiyle ÇamlıYaka Konakları, şehrin içinde karmaşanın dışında lüks bir yaşam sunacak. Lüks site hayatını villa konforunda yaşamak isteyenler için en doğru adres olacak ÇamlıYaka ile bahçe kullanımlı ve geniş teraslı evlerin bulunacağı gerçek bir yaşam projesini hayata geçireceğiz."

Takvim Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181