Ege Yapı Çekmeköy projesi Çamlıyaka Konakları ön talep topluyor!
Ege Yapı tarafından hayata geçirilecek olan Çamlıyaka Konakları ön talep topluyor. İstanbul'un Anadolu Yakasında konumlandırılacak olan projede 3 katlı 11 blok yükselecek. 

Karma konsepti ile inşa edilecek olan Çamlıyaka Konakları müstakil bahçeli ve teraslı evlerden oluşacak. Çekmeköy'de konumlandırılacak olan projede ayrıca ticari üniteler de yer alıyor. 19 bin 46 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek projede market, sauna, yüzme havuzu, fitness salonu, güvenlik, otopark, yeşil alan, yürüyüş alanları planlanıyor. 

“Kuşlar hayallerine konacak, masallar gerçek olacak” sloganı ile hayata geçirilecek olan Çamlıyaka Konakları toplam 66 konuttan oluşacak. 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin planladığı Ege Yapı Çekmeköy projesinde dairelerin büyüklükleri 172 metrekare ile 372 metrekare değişim gösterecek.

Çamlıyaka Konakları nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Çamlıyaka Konakları teslim tarihi için tıklayınız.
 
Çamlıyaka Konakları fiyat için tıklayınız.
 
Çamlıyaka Konakları iletişim!
Adres: Burhaniye Mah. Kanuni Sultan Süleyman Sk.  Mabeyin Konakları No:4 D Blok 34764  Altunizade Üsküdar / İstanbul

Telefon: 0850 222 53 43
Web: www.egeyapi.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181