Elexia Tuzla'da 'Şimdi al, 2019'da öde' kampanyası!
Markalı konut projesi üreticilerinden Yeşil GYO imzası taşıyan Elexia Tuzla projesinde 'Şimdi al 2019'da öde' kampanyası başladı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat kalan yüzde 15 2019'da ödeme imkanı sunuluyor. Taksitlerin 2 bin TL'den başladığı 'Şimdi al 2019'da öde' kampanyasında firma bünyesinde 60 ay senetle ve Halkbank ayrıcalığı ile 120 ay vade seçenekleri bulunuyor.

17 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Elexia Tuzla projesi rezidans, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. 1+0'dan 3+1'e kadar konut tiplerinin yer aldığı Elexia Tuzla'da konut, ofis, otel, alışveriş merkezi ve thermal SPA bulunuyor. 

Karma proje olan Elexia Tuzla projesinde satışlar başladı. Sosyal yaşam merkezi olan Elexia Tuzla projesi İstanbul Tuzla'da Yeşil GYO imzası ile hayata geçiriliyor.

Elexia Tuzla teslim tarihi? Tıklayınız.

Elexia Tuzla iletişim!
Adres: Yılanlı Ayazma Yolu No:15 Yeşil Plaza, K:18 Cevizlibağ, 34020 İstanbul
Telefon: 0212-709 3745
Web: www.yesilgyo.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181