Elite Concept güncel fiyat! Haziran 2018
Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Elite Concept güncel fiyat Haziran 2018 bilgisi belli oldu.

Elite Concept güncel fiyat Haziran 2018 bilgisi şu şekilde; Projede konutların fiyatları 586 bin TL'den başlıyor. 3.000 kişinin yaşamasının düşünüldüğü projede dairelerin büyüklükleri 66 metrekareden başlayıp 220 metrekareye kadar yükseliyor. ​24 bin metrekarelik arsa üzerinde Şua İnşaat imzasıyla Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor.

785 konut ve 26 ticari üniteden oluşan projede dört mevsim kullanılabilen sauna, buhar odası, spor alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 10 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunan Elite Concept projesinde market, eczane, fast food, kafeler, yeme - içme alanları ve restaurantlar bulunuyor. 

Elite Concept güncel fiyat Haziran 2018 bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Elite Concept güncel teslim tarihi için tıklayınız.

Elite Concept nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181