Elite Concept Kadıköy!
Şua İnşaat imzasıyla inşa edilen ve Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Elite Concept Kadıköy detaylarını sizler için araştırdık.

24 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan Elite Concept Fikirtepe daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 bulunuyor. 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşan Elite Concept Kadıköy satılık daire büyüklükleri 66 metrekareden başlayıp 220 metrekareye kadar yükseliyor. 

10 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunan Şua İnşaat Elite Concept projesinde market, eczane, fast food, kafeler, yeme - içme alanları ve restaurantlar bulunuyor. Projede dört mevsim kullanılabilen sauna, buhar odası, spor alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 

Elite Concept nerede? Tıklayınız.
Elite Concept adres için tıklayınız.

Elite Concept Kadıköy ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181