Elite Concept Kadıköy satış ofisi!
10 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunan Elite Concept Kadıköy satış ofisi bilgisi belli oldu.

​Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Elite Concept Kadıköy satış ofisi açık adresi; Niyazibey Sokak Tepe Camii Yanı 3416. Ada 2. Parsel Fikirtepe Kadıköy / İSTANBUL. 3.000 kişinin yaşamasının düşünüldüğü projede dört mevsim kullanılabilen sauna, buhar odası, spor alanları ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 785 konut ve 26 ticari ünitenin yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler tasarlanıyor.

Daire büyüklüklerinin 66 metrekareden başlayıp 220 metrekareye kadar yükseldiği projede market, eczane, fast food, kafeler, yeme - içme alanları ve restaurantlar bulunuyor. 24 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan proje Şua İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Elite Concept Kadıköy satış ofisi!
Telefon: 444 9 782 

Elite Concept fiyat için tıklayınız.

Elite Concept güncel teslim tarihi için tıklayınız.

Elite Concept nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181