Elite Concept proje ruhsatını aldı!
Yaptığı projelerle İstanbul'a değer katan Şua İnşaat, Anadolu yakasında geliştirdiği nitelikli projesi Elite Concept için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü'nden proje ruhsatını aldı. İl Müdürü Yaşar Çelik'ten proje ruhsatını alan Şua İnşaat Genel Koordinatörü Hüseyin Çelik ile Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sancalı, Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Fikirtepe'de geliştirdikleri Elite Concept projesine konut alıcılarının büyük ilgi gösterdiklerini kaydetti.

EMSALSİZ BİR YATIRIM FIRSATI SUNUYOR
İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Fikirtepe'de konumlandırılan ve yüksek standartlarda bir yaşam sunan proje, yaklaşık 24 bin metrekarelik arsa üzerinde 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşuyor. Projede 1+1,2+1,3+1 ve 4+1'den oluşan dört tip daire seçeneği sunuluyor. Lüks ve konforlu detaylarla sahip projede, daireler 66 metrekareden başlayıp 220 metrekareye kadar çıkıyor. İnşa çalışmalarının başladığı proje, 2018 yılının ilk yarısında tamamlanacak. 

Türkiye Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181