Elysium Es Beykoz lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı!
Merkezi lokasyonlarda yaptığı butik ve nitelikli projelerle dikkat çeken Ofton İnşaat, ‘Elysium’ markalı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yaklaşık 15 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ofton İnşaat, 2017 yılına sayılı günler kala yeni projesi Elysium Es Beykoz’u satışa çıkardı.

“Sıradanlığa es ver, ayrıcalıklı yaşama es verme” sloganıyla dikkatleri üzerine çeken Elysium Es Beykoz projesi, 55 milyon 100 bin TL yatırım değeriyle yükseliyor. Ormanla Boğaz'ın kesişim noktasında, doğayla iç içe bir yaşam sunan proje, Viva Architects’ten mimar Durul Kuşdemir imzası taşıyor.
 
4 bin 546 metrekare arsa alanı üzerinde 27 bin 555 metrekare inşaat alanına sahip olan Elysium Es Beykoz’da; 17 bin 282 metrekare satılabilir, 600 metrekare de sosyal tesis alanı yer alıyor. Alanları 80 ila 92 metrekare arasında değişen 1+1’ler, alanları 133 ila 148 metrekare arasında değişen 2+1’ler, alanları 138 ila 165 metrekare arasında değişen 1+1 dubleksler, alanları 140 ila 227 metrekare arasında değişen 2+1 dublekslerden meydana gelen Elysium Es Beykoz’un ortak kullanım alanlarında; kapalı havuz, fitness, sauna, buhar odası ve kapalı otopark yer alıyor. Proje, Sabiha Gökçen’e 38,8 km, Atatürk Havalimanı’na 34,4 km mesafede yükseliyor.

Elysium Es Beykoz’un karma bir proje olduğunu belirten Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, “7 katlı tek blokta 100 adet konut, 15 adet ticari birimden meydana gelen projemizde konutların alanları 80 ila 227 metrekare arasında, dükkanların alanları ise 180 ila 581 metrekare arasında değişiyor” dedi. Altun, 2018 yılının Nisan ayında teslim etmeyi planladıkları projede inşaat sürecinin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
Elysium Es Beykoz’un yükseldiği lokasyon itibariyle orman manzaralı olduğuna dikkat çeken Altun, “Yaşadığımız metropolde şehrin merkezinde olup güzel bir manzaraya bakabilmek neredeyse imkansız hale geldi. Elysium Es Beykoz bu anlamda ayrıcalık sunuyor. Projemizin büyük bir kısmı kesintisiz orman manzarasına hakim bir konumda bulunuyor. Ayrıca projenin neredeyse tamamında balkon ve teras yer alıyor” dedi.

Lansman öncesi yüzde 20’lik kısmı satılan projedeki fiyat politikasıyla ilgili de konuşan İsmail Hakkı Altun, “Elysium Es Beykoz’da metrekare fiyatları 9 bin TL’den başlıyor. Ortalama metrekare birim fiyatı ise 12 bin TL olarak belirlendi. Fiyatlar 900 bin TL ila 2 milyon 734 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen projemizde, banka kredisinin yanı sıra kendi finansmanımızla 36 aya kadar vade yapabiliyoruz” şeklinde konuştu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181