Emlak Konut Metropol İstanbul kampanyası!
GAP İnşaat - Varyap ortaklığı ile hayata geçirilen Metropol İstanbul projesinde 0,7 faiz ve 120 ay vade fırsatı alıcılarına sunuluyor.

800.000 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Metropol İstanbul projesi 1381 rezidanstan oluşuyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunan Metropol İstanbul projesinde daireler 44 ila 258 metrekare aralığında değişiyor. 250 metrelik gökdelen olarak tasarlanan Metropol İstanbul projesi Avrupa'nın en yüksek binaları arasında yer alıyor. 

RMJM tarafından tasarımı üstlenen Metropol İstanbul projesinde rezidans daireler 27 katlı olan B blokta yer alıyor. Metropol İstanbul projesinin C bloğunda home ofisler, A bloğunda ise ofis ve rezidanslar bulunuyor. LEED Gold kriterlerine uygun Metropol İstanbul projesinin yatırım değerinin 1,5 milyar TL olduğu biliniyor.


Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez'in de ev aldığı Metropol İstanbul projesinden Eren Holding'de satın aldı.

Metropol İstanbul güncel fiyat bilgisi için tıklayınız.

Metropol İstanbul iletişim!
Adres: Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı Ata blokları karşısı Ataşehir, İstanbul 
Telefon: 444 82 92
Web: www.metropolistanbul.com

Ayfer ERDOĞAN /  EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181