EON Meydan ne zaman teslim?
İstanbul Sultanbeyli'de 55 bin 955,31 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen EON Meydan ne zaman teslim sorusunun yanıtı belli oldu.

EON İnşaat tarafından hayata geçirilen EON Meydan ne zaman teslim sorusunun yanıtı şu şekilde; Projede konutların teslimlerinin 2020 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. Karma konsepte sahip olan projede daireler brüt 90,94 metrekare ile 142,48 metrekare arası büyüklükte tasarlanıyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı projede 220 konut ve 54 ticari alan bulunuyor.

4 blok inşa edilen projenin alt katında kafe ve restoranlar yer alacak. Kapalı ve açık otopark imkanına sahip olacak olan projede çocuklar için de oyun alanları tasarlanıyor.

EON Meydan ne zaman teslim sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

EON Meydan nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
EON Meydan fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181