Ev projeleri Çekmeköy!
Ev projeleri Çekmeköy listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %19,2 oranında artarak 146 bin 536 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 27 bin 156 konut satışı ve %18,5 ile en yüksek paya sahip oldu. İstanbul'da satılan konutların 594 adedi Çekmeköy ilçesinde satıldı.

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Çekmeköy konut projeleri 2018 kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Çekmeköy yeni ev projeleri konut alıcılarının ilgisini çekiyor. Satışların devam ettiği Çekmeköy yeni konut projeleri alıcının beğenisine sunuluyor.

İşte ev projeleri Çekmeköy listesi

Nef Çekmeköy
​Toplamda 1.500 konut ve dükkanlardan oluşan Nef Çekmeköy evleri toplam 3 etaptan oluşuyor. Nef tarafından İstanbul'da Anadolu Yakası Çekmeköy ilçesinde konumlandırılan Nef Çekmeköy konut projesi kapsamında Nef Ormantepe, Nef Çamlıtepe ve Nef Koruköy projeleri yer alıyor. Nef Çekmeköy detayları için tıklayınız.

Çamlıyaka Konakları
Çam ormanlarının yanında konumlanan projede daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Daire büyüklüklerinin 169 metrekare ile 321 metrekare değişim gösterdiği projede müstakil bahçeli ve teraslı evler bulunuyor. Üst segment markaların yer alacağı ticari alanlar ve sosyal alanların planlandığı projede market, sauna, yüzme havuzu, fitness salonu, güvenlik, otopark, yeşil alan, yürüyüş alanları tasarlanıyor. Çamlıyaka Konakları teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Narlıbahçe Evleri
Çekmeköy Ümraniye'de Şile yoluna yakın konumda hayata geçirilen Narlıbahçe Evleri projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Narlıbahçe Evleri projesi nde yüzme havuzu, kamelya ve dinlenme alanları bulunacak. Narlı Bahçe Evleri teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Bir Bahçe Çekmeköy
1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks dairelerde oluşacak olan projede dairelerin büyüklükleri 78 ila 332 metrekare arasında değişim gösteriyor. Ayrıca projede konut alıcılarına açık kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar ve masaj odaları, Lounge alanı, kapalı çocuk oyun alanı, Yürüyüş parkuru, voleybol, basketbol, futbol spor sahası gibi imkanlar sunuluyor. Bir Bahçe Çekmeköy fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Mod Çekmeköy
2+1 ve 3+1 daire seçenekleri planlandığı projenin 2+1 daireleri 104 metrekare ile 158 metrekare arasında, 3+1 daireleri ise 144 metrekare ile 151 metrekare büyüklüğe sahip. Toplam 38 konuttan oluşan projede kapalı otopark, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları gibi yaşam alanları bulunuyor. Mod Çekmeköy projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Ev projeleri Çekmeköy listesini sizler için derledik. Çekmeköy inşaat projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181