Fera Life Kartal'da yükseliyor!
Fera Life Kartal bizim üzerine titrediğimiz bir proje. Grup olarak biz her işimizi özenle yapıyor olacağız. İşte Fera Life Kartal, grubumuzun ilk projesi olduğu için, bizi ve yapacaklarımızı gösterecek örnek bir proje olması gerekiyor. Her detayı ayrı bir önem kazanıyor. Kartal Uğur Mumcu mahallesinde hayata geçen Fera Life Kartal'ın inşaatı hızla devam ediyor. Teslimlerin Aralık 201 6 yılında yapılacağı proje, topraktan yatırım yapan yatırımcılarına 6 ayda yüzde 35 kazandırdı. Dolayısıyla hem yaşamak için, hem de aldıktan yıllar sonra iyi bir yatırım yaptığını düşünerek mutlu olmak isteyenler için ideal bir proje... 25 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılan ve 2 blok halinde yükselen Fera Life Kartal projesi toplam 94 adet konut ve 32 adet ticari birimden meydana geliyor. Yüzde 70'i satılan Fera Life Kartal'da fiyatlar metrekare birim bazında (brüt) 4 bin 500 TL ile 5 bin 500 TL arasında değişiyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde konumlanan Fera Life Kartal projesindeki dairelerin brüt büyüklükleri 64,98 metrekare ile 11 6,47 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Projenin kullanıcısına sağlayacağı en büyük avantaj nedir?
Bu projenin ilk avantajı, lokasyonu. Biliyorsunuz, kentsel dönüşüm ve Kadıköy-Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlenen Kartal'da yükselen bir proje. Bu bölgede, fiyatlar daha da yükselecek, çünkü bu yıl hayata geçecek olan Kartal- Kaynarca Metro hattı, şu anda 3500-4500 TL aralığındaki fiyatları yeniden hareketlendirecek. Dolayısıyla teslimine yaklaşan bizimkisi gibi projeler nitelikli bir yaşam avantajı sunarken, yatırımcıların prim potansiyeline hızlı erişmesini de sağlayacak.

Fera Life Kartal'ın böyle çift yönlü bir avantajı söz konusu olacak. Biz fiyatlarımızın da bölge ölçeğinde yatırım yapılabilir durumda olduğuna inanıyoruz. Bugün İstanbul'da nitelikli, sosyal donatıları olan, ulaşım kolaylığına sahip bir projeden ancak 5 bin liranın çok üzerinde fiyatlarla alım yapabiliyorsunuz. Hatta Kartal'ın sahil tarafına doğru indiğinizde 8 bin TL gibi fiyatları bile görebilirsiniz. Dolayısıyla Fera Life Kartal, fiyat olarak da ulaşılabilir bir yaşam alanı sunuyor..

Projenin lokasyonu ve lokasyonun kullanıcıya sağlayacağı artı değerler konusunda bilgi alabilir miyiz?
Aslında bir önceki sorunuzda bunun da yanıtını vermiş olduk. Ama şunu eklemek isteriz. Biz Fera Grup olarak insanlara lokasyon avantajı sunan bölgelerde proje yapmak hedefiyle yola çıktık. Örneğin Fera Life Kartal ilk projemiz ama biz hemen ikinci projenin de startını verdik. O da Fera Business Ümraniye projesi. Bu projemiz de yine hem yaşamak için hem yatırım yapmak için özel bir lokasyonda. Biliyorsunuz Ümraniye konut projelerinin son dönemdeki gözde lokasyonlarından biri. istanbul Finans Merkezi'ne yakın olduğu için, ayrıca Avrupa yakasındaki pahalı ofis ve iş merkezlerinden kaçan iş yerlerinin yeni adresi olduğu için hızlı bir yükselişte. Metro hattı yatırımıyla birlikte ulaşımı daha da kolaylaşıyor. Ataşehir'de konut ya da ofis projesinde mülk sahibi olmak ne kadar prestijli ise biz iddia ediyoruz ki Ümraniye'de ofis, dükkan sahibi olmak da o kadar prestijli hale geliyor. Çünkü Ataşehir'in çok uçan fiyatları gibi dezavantajlı değil ama Ataşehir'in ulaşım imkanları kadar avantajlı bir bölge.

Projeye yönelik talepler konusunda bilgi alabilir miyiz?
Az önce ifade ettik, kazandıran bir proje Fera Life Kartal. Avantajlı. Bu nedenle çok büyük bir reklam kampanyasına bile gerek kalmadan kısa sürede önemli bir bölümünün satışını gerçekleştirdik. Biliyorsunuz, projelerde önce lansman zamanı, sonra da teslime yakın dönemlerde satışlar hızlanır. Şu ana kadar yüzde 70'ini sattık, teslime de bir yıldan az zaman kaldı. Ailesiyle düzgün bir yaşam alanında oturmak isteyenlerin tercihi oldu Fera Life Kartal. Kartal ve çevresinde işi olan beyaz yakalılar genelde müşterimiz oldular.

Sosyal donatılar açısından proje nasıl bir çeşitliliğe sahip?
Fera Life Kartal projesinde ferah bir peyzaj alanı, yürüyüş yolları, kapalı otopark, açık yüzme havuzu, fitness center, özel dinlenme köşeleri, çocuk oyun alanları ve güvenlik yer alıyor. Biz sadece bir proje değil, yaşam alanı kurduğumuzun farkındayız. Hayalet kentler ya da projeler istemiyoruz. Komşuluk ilişkileri olan, aile değerlerine önem verenlerin yaşamak isteyeceği alanlar kuruyoruz. Burada elbette ki komşularınızı da tanıyabileceğiniz, evinizin dışına çıktığınızda rahat nefes alabileceğiniz, spor yaparak sağlığınızı da koruyabileceğiniz geniş alanlar yapmaya çalıştık. Sosyal alanları çok fazla tutmak aslında hedef değil, çünkü kullanılmayan alanların aidat yükü getirdiğini biliyoruz, kullanılabilecek maksimum verimdeki sosyal alanları projelerimize yerleştirmeyi düşünüyoruz ki şirket ortaklarımızın mimar-mühendis kimliği de bu projelere ayrı bir anlayış katıyor.

Ulaşım alt yapısına yakınlık oldukça önemli bir faktör. Fera Life Kartal için bu konuda nasıl bir hazırlık yapıldı?
Proje alanımızın önünde İETT merkez durağı bulunmakta. Bu duraktan kalkan otobüsler Kartal metroya, Altunizade metrobüse, Üsküdar, Bostancı ve Kadıköy'e ulaştırıyor. Dolayısı ile metro ile Sirkeci, Mecidiyeköy, Atatürk hava alanına kadar olan bölgeye, metrobüsle Beylikdüzü'ne kadar, Üsküdar ve Bostancı'ya ulaşan otobüsle deniz ulaşımına sahibiz. Özetle tek bir araçla bütün ulaşım akslarına bağlanabiliyoruz.

Sektörel Tanıtım İnşaat Malzeme Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181