Fikirtepe'nin 450 milyonluk kentsel dönüşüm projesi; Transform Fikirtepe
Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında 450 milyon TL yatırımla hayata geçirdikleri Transform Fikirtepe projesini tanıttı. Toplam 22 bin 466 metrekare arsa üzerinde dört blok halinde yükselecek projede, bin 80 konut ve 12 adet ticari birim yer alıyor. Stüdyo, 1 + 1, 2 + 1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin bulunduğu projede, dairelerin büyüklükleri 43 ile 276 metrekare arasında değişiyor. Dört blokun yer aldığı Transform'un bir bloku ise sadece home-office'lere ayrıldı. Daire fiyatlarının 331 bin TL'den başladığı Transform Fikirtepe'de, 120 aya kadar vade ve yüzde 0.80'den başlayan faiz oranlarıyla taksit imkânı sunuluyor.

'160 BİN KİŞİLİK SEMT'
Fikirtepe bölgesi ile ilgili görüşlerini aktaran Obaköy Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı N. Ender imamoğlu, "Bildiğiniz gibi Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm alanı Fikirtepe, birkaç yıl içinde yaklaşık 160 bin kişilik modern bir semte dönüşecek. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye'nin yapı stokunun ve mahallelerinin modernize edilmesinde, depreme dayanıklı binalarla yenilenmesinde bir model oluşturacak" dedi.

5 YILDA 1 MİLYON METREKARE İNŞAAT
Projede yaşamın Eylül 2018'de başlaması planlanıyor. Haldız İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız, sektörde 37 yıldır faaliyet gösterdiklerini, son 5 yıl içinde 1 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yaptıklarını kaydederek halen 750 bin metrekarenin üzerinde inşaatlarının devam ettiğini ifade etti. Fikirtepe'de ilk etapta Haldız İnşaat olarak tek başına yola çıktıklarını belirten Haldız, "Fikirtepe'de 580'e yakın hak sahibi ile bire bir görüştük. İlk etapta Haldız olarak yola tek başımıza çıktık fakat daha sonra daha rahat edebilmek için Obaköy Gayrimenkul ile yola devam etmeye karar verdik" dedi.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181