Fortis Sinanlı Fikirtepe iletişim!
Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Grup ortaklığı ile inşa edilen Fortis Sinanlı Fikirtepe iletişim bilgisini sizler için araştırdık.

Konut, home ofis, ofis ve cadde mağazalarının bulunduğu Fortis Sinanlı Fikirtepe iletişim bilgisi şu şekilde;
Fortis Sinanlı adres : Eğitim Mah. Hızırbey Cad. Yıldırım Sok. No: 3 Kadıköy, İstanbul, Türkiye

Fortis Sinanlı konum ve Fortis Sinanlı lokasyon için tıklayınız.

5 bloktan oluşan Fortis Sinanlı projesi otel konseptinde inşa edilecek. Karma konsepte sahip olan projede yarımada, deniz ve adalar manzarası görüyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks daire seçeneklerinin bulunduğu projede 1300 metrekare alana sahip sosyal tesisler, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa/fitness/sauna/buhar odası/, vitamin bar/hamam, mini sinema salonu, hobi odaları, manzaralı balkonlar, açık ve kapalı otopark, akıllı ev sistemi, resepsiyon, güvenlikli giriş çıkış, vale ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 

Fortis Sinanlı Fikirtepe iletişim bilgisi ve fortis kadıköy projesi adresi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy nerede ?tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181