Grena Suadiye Kadıköy nerede?
100 konuttan oluşan Grena Suadiye Kadıköy nerede sorusunun yanıtı netleşti.

Grena Suadiye Kadıköy nerede sorusunun cevabı şu şekilde; İstanbul'un Anadolu Yakası'da konumlandırılan proje Emin Ali Paşa Caddesi Çağlar Sokak'ta yükseliyor. 

Kadıköy'de lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede 3 bin 200 metrekare peyzaj alanı ve kapalı sosyal tesis imkanı yer alıyor. 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede dairelerin alanları 80 ila 250 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

2 bloğun yükseldiği proje VR Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. 3+1 , 5+1 dubleks dairelere sahip olan projede 3+1 daireler net 80 ila 93 metrekare, 5+1 dubleks daireler 250 metrekare brüt büyüklükte planlanıyor. 

Grena Suadiye Kadıköy nerede sorusu ile ilgili tüm gelişmeleri ve haberleri www.emlaksayfasi.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Grena Suadiye teslim tarihi için tıklayınız.
 
Grena Suadiye fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181