Güngör Çepni Park Residences Cadde'yi anlattı!
2013 yılında Güngör Çepni, Ömer Derbazlar ve Yakup Karagöz ortaklığında gayrimenkul geliştirme ve gayrimenkul yatırıım yapmak üzere kurulan Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.'nin ilk büyük yatırımı, Kadıköy'de Özelleştirme İdaresi tarafından Maliye Hazinesi'ne ait arazinin özelleştirilmesiyle, Park Residenccs Cadde projesi oldu. İstanbul Bağdat Caddesi'nde 42 dönüm üzerinde yer alan bu projenin yüzde 60'ını bütün haklarıyla satın aldıklarını belirten Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni yeni dönem hedeflerini anlattı.

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. 2015'i nasıl kapattı?
İstanbul merkezli Birleşik Gayrimenkul: modern konut, konaklama ve kanıta kullanımlı projelerde, sektördeki standartları yükseluııekte uzmanlaşmış biı gavrinıeııkul geliştirme, inşaat ve vatının firması... Sektörde öncü adımlar alan şirketimizin son dönemdeki projeleri arasında Park Residences Cadde projesi bulunuyor. Proje, Kasını 2015'te satışa çıkarıldı. Bağdat Caddesi Göztepe'de satışı devam eden Park Residences Cadde projesine gösterilen yoğun ilgiden çok memnunuz. Park Residences Cadde, İstanbul Boğazı, eşsiz tarihi yanmada. Adalar ve Marmara Denizi manzaralı bir projemiz. 44 bin metrekare arazi içinde 20 bin metrekarelik yeşil alanı ile dikkat çeken Park Residences Cadde'de metrekare fiyat aralıkları 4 bin 500-7 bin 500 dolar arasında değişiyor. Rezidansların satış fiyatı ise 498 bin-2 milyon 800 bin dolar arasında... Bu projeden aldığımız güç ve cesaretle yeni yatırımlara yöneliyoruz. Park Residences Cadde projesinde 100'e yakın rezidans satışıyla başarılı bir seneyi arkada bıraktık.

Proje ile ilgili ne gibi geri dönüşler alıyorsunuz?
Park Residences Cadde; uygun satın alma seçenekleri ve bulunduğu eşsiz lokasyonda yoğun kira taleplerinden ve yatırını dönme hızının çok kısa olmasından dolayı büyük ilgi görüyor. Rezidanslamı dekorasyonunda kullanılan malzeme seçimi ise dünya slandartlannda en üst kalite baz alınarak yapıldı. Park Residences Cadde, inşaat kalitesiyle, merkezi lokasyonuyia, 360 derecelik istanbul manzarasıyla, sosyal rionatılanyla ve tüm bunları benzerlerine oranla çok daha uygun koşullarla satışa sunmasıyla fark yaratıyor. Park Residences Cadde, yoğun kira lalelilerinden dolayı yatırımcılann da ilgi gösterdiği bir proje oldu. Birçok yatırımcı kiralama kolaylığından dolayı projemizi ivi bir yalının aracı olarak gördü ve birden fazla rezidans satın aldı.

Park Residences Cadde hedef kitlesine nasıl bir yaşam alanı vaat ediyor?
Toplam 341 rezidanstan oluşan Park Residences Cadde'de 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 ve penthouse olarak tasarlanan 102 metrekare ile 690 metrekare arasında 8 farklı tipte rezidans bulunuyor. Projenin konsept mimarisi uluslararası bir mimarlık firması olan Atkins'e ait. Park Residences Cadde'de öncelikle ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek concierge hizmetleri sunuluyor. Bunlar arasında otel, uçak, restoran, konser bileti rezervasyonları; Iimuzin, tekne gibi araç ulaşım ve transferler hizmetleri; vale parking; oda temizliği; kahvaltı servisi; çamaşır yıkama ve kuru temizleme; saatli aşçı ve garson; evcil hayvan bakımı; ev içi teknik bakını ve onarım desteği; İT destek; parti-davet organizasyonu ve Business Center bulunuyor. Ayrıca özel güvenlik hizmeti de sunuluyor.

Park Residences Cadde'de dışarıya çıkmadan sauna, hamam ve SPA keyfini sürebilir, dilerseniz fitness, pilales, yoga yapabilir, trainer eşliğinde özel programlarla çalışma olanağı bulabilirsiniz. Çocuklar için oyun odaları, çocuk parkı, açık yüzme havuzu gibi alternatifler de bulunuyor. Projenin 20 dönüm bahçesi bulunuyor. Yeni yapılan inşaatların hiçbirinde böyle geniş 1+1,3+1 ve 4+1 yok. 1+1 117 metrekare ve 3+1 263 metrekare ile yaşam alanları çok geniş. İki boyutlu değil, üç boyutlu ferahlık sunuluyor. Tavan yükseklikleri normalden çok fazla ve ferah mekanları bulunuyor. Bağdat Caddesi üzerinde ayrıcalıklı bir konumda yer alıp hem de fiili rezidans servisi veren hiçbir yer yok diyebiliriz. Güvenlik de çok önemli bir kriter. Birçok uluslararası şirketin üst düzey görevlilerinin yaşadığı site, uluslararası güvenlik beklentilerinin üstünde bir değerlendirme aldı.

Konuklarımıza sunduğumuz benzersiz hizmetler de Park Residences Cadde'nin en önemli farklarından biri. Bu rezidansların her biri ünlü tasarımcılar Hakan Helvacıoğlu, Rezzan Bcnardete ve Ebru Mengenççioğlu tarafından dekore edildi. Tasarımcılarımızdan Ebru Mcngeuecioğlu tarafından dekore edilen evin içinde kullanılan duvar kağıtları dünyaca ünlü sanatçılar tarafından elle boyanılan çok kıymetli 'de GOURNAV markasına ait bulunuyor. El emeğiyle resimlendirilmiş en lüks ipek duvar kağıtları ile evleri giydiren 'de GOURNAY' marka ipek duvar kağıtları, Park Residences Cadde evlerinin duvar kağıtlarını oluşturuyor.

MERKEZİ LOKASYONLARDAKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNE ODAKLANILACAK
"Park Residences Cadde projesinde sahip olduğumuz 350 civarındaki rezidanstan 100'e yakınını çok kısa sürede satarak, büyük bir başarıyı yakaladık. Birleşik Gayrimenkul kalitesi ve güvencesi ile 2017 yılında yeni yatırımlarla projeler üretmeyi planlıyoruz, İstanbul'da başka yatırımlarla birlikte Türkiye'nin gözbebeği Bodrum'da da üzerinde çalıştığımız projeler bulunuyor. Avrupa'nın ünlü isimlerinin buluşma noktası haline gelen Bodrum'da Türkiye'nin gurur duyacağı önemli bir projeye imza atmayı planlıyoruz. Orta vadede arazi satın alma ve geliştirme ile katma değeri yüksek, merkezi lokasyonlarda kentsel dönüşüm projeleri düşünüyoruz. İstanbul'da merkezi lokasyon denilecek Nişantaşı, Taksim, Beşiktaş gibi yerlerde kentsel dönüşüme çok ihtiyaç var. Aynı zamanda daha büyük montanlı projeler yapmak için de geniş araziler satın alarak bu arazilerde katma değeri yüksek projeler yapmayı iş planımıza aldık."

Bahar AKGÜN/Platin Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181