GYODER DKY İnşaat projeleri kampanyası!
DKY İnşaat projelerinde GYODER kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla 120 aya kadar yüzde 0,70 oranında faizle kredi kullanılabiliyor. İşte o projeler..

DKY Ada Kartal
746 konuttan oluşan DKY Ada Kartal projesinde açık ve kapalı havuz, fıtness alanları, kafelerden oluşan sosyal tesisler, peyzaj alanları gibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal olanaklar olanakların yanı sıra, süpermarket ve kapalı otoparkta yer alıyor.

DKY Ada Kartal projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

DKY Kartal
Bahçe katından en üst kata kadar tüm daireleri deniz ve Adalar manzarası sağlayan DKY Kartal'da çiçek bahçeleri, ağaçlar, su kanalları, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, koşu parkurları, açık ve kapalı kullanımlı havuzlar ile fitness center yer alıyor.

DKY Kartal projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Lokum Evler
Zengin sosyal donatı alanlarına sahip Lokum Evler projesinde seyir terasları, yüzme havuzu, güneşlenme terası, basket sahası, bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve fitness alanı da bulunuyor.

Lokum Evler detaylı bilgi için tıklayınız.

DKY Business Kartal
Ticari ofis projesi olan DKY Business Kartal'da ofis bloğunda yeme içme alanları, kafeterya, restaurant ve fitness center da yer alıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181