Hava Kent Yapı Kooperatifi'nden Sancaktepe'ye yeni proje!

İstanbul Yeni Havalimanı’na yakın gözde bölgelerde hayata geçirdiği projeleriyle konut sektöründe kendine farklı bir yer edinen Hava Kent Yapı Kooperatifi yeni projesi için düğmeye bastı. Anadolu Yakası’nın en cazip ilçelerinden Sancaktepe’de yükselecek yeni proje 150 konut ve ticari alanlardan oluşacak. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Her dairede balkonun yer Sancaktepe projesinde giriş katların bahçe kullanım alanları da olacak. Teslimlerin 2024 yılında yapılması planlanan Hava Kent Sancaktepe projesi millet bahçesine komşu konumuyla da öne çıkıyor.

Şeffaf yönetim ve sürdürülebilir “yeni nesil” kooperatifçilik anlayışıyla üyelerine İstanbul Havalimanı güzergâhında konumlanan Hava Kent Taşoluk ve Hava Kent Haraççı projeleri ile daire sahibi olma imkânı sağlayan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesine başlıyor. Ev sahibi olmanın giderek zorlaştığı ve konut fiyatlarının her geçen gün arttığı bir dönemde Hava Kent Yapı Kooperatifi, üyelerine sunduğu uygun ödeme seçenekleriyle inşaat sektöründeki diğer projelerden farkını ortaya koyuyor.

Arnavutköy Taşoluk projesinde yer alan 144 adet konut teslimlerine devam eden Hava Kent Yapı Kooperatifi’nin yeni projesi Anadolu Yakası’nın en gözde bölgelerinden Sancaktepe'de inşa edilecek. 15 bin metrekare arsa alanına sahip projede 150 adet konutun yanı sıra ticari alanlara da yer verilecek. Konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşacak. Her dairede balkonun yer alacağı Hava Kent Sancaktepe projesinde giriş katların da bahçe kullanım alanı bulunacak.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi çatısı altında geliştirdiği projelerde üyelerine neredeyse kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Hava Kent aynı zamanda sektörde yer alan inşaat firmalarının ödeme, konum ve inşaat kalitesi gibi birçok avantajını tek bir çatı altında topluyor.

CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş: “Lüks konutları erişilebilir fiyatlarla sunuyoruz”

Mega kent haline dönen İstanbul’un sınırlarının her geçen gün geliştiğine vurgu yapan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş “Bilindiği üzere İstanbul’un merkezi noktalarında artık konut geliştirecek arazi yok denecek kadar azaldı. Var olan arazilerin maliyetinden dolayı geliştirilen projeler çok yüksek fiyatlarla satışa sunuluyor. Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi olarak bizler de lüks konutları erişilebilir fiyatlarla, şehrin yeni yaşam alanlarında geliştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Erkut Çavuş: “Hava Kent Sancaktepe projesinde 150 daire yapmayı planlıyoruz”

Pandemi sürecinde yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Erkut Çavuş, Sancaktepe projesinin detaylarını aktardı: “Sancaktepe’de ruhsat çalışmalarını sürdürdüğümüz projemizde 150 dairenin yer almasını planlıyoruz. 15 bin metrekare arazi üzerinde geliştireceğimiz Hava Kent Sancaktepe’de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alacak. Giriş peşinatları 2+1 daire tipi için 150 Bin TL, 3+1 daire seçeneği için 200 Bin ve en büyük daire seçeneğimiz için de 250 Bin TL olmasını ön görüyoruz. Projede aylık taksitler daire tipine göre 2 bin TL ila 3 Bin TL arasında olacak.”

Proje Millet Bahçesine Komşu Olacak

Erkut Çavuş, Hava Kent Yapı Kooperatifi Sancaktepe projesinin, konumu, donatıları ve kalitesiyle bölgenin en dikkat çeken projelerinden biri olacağını ifade etti.

“Tüm daireler için kapalı otoparkın yanı sıra, basket sahası, açık yüzme havuzu ve sosyal donatılar da yer alacak. 2022 yılında başlanacak projenin 2024 yılında teslim edilmesini planlıyoruz. Projemizin en önemli artılarından biri de Sancaktepe Millet Bahçesine komşu konumda olması. Ayrıca projeye yeşil enerji ve çevrecilik adına gri su dönüşüm sistemi de dâhil edeceğiz.”

Erkut Çavuş: “Pandemi ile birlikte projeye hobi bahçesi ekledik ”

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci, ev sahibi olmak isteyenlerin kriterlerini de değiştirdi. Bu süreçte balkon, bahçe ve teras gibi özel alanı olan proje ve evlerin ön plana çıktığını vurgulayan Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, “Pandemide imkânı olanların bahçelerinde çocuklarıyla, bitkileriyle açık havada vakit geçirebilmesi ihtiyacını hep birlikte görmüş olduk. CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi olarak aldığımız talepler ve yaptığımız değerlendirmeler sonucunda daire sahiplerinin doğa ve toprak ile vakit geçirebilecekleri hobi bahçesi alanı da oluşturmaya karar verdik. Projelerimizde yaşam başladıktan sonra hobi bahçelerinde çeşitli eğitimler düzenlemeyi arzu ediyoruz. Eğitimlerle birlikte bahçelerde yetiştirilen ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak en büyük hayalimiz” şeklinde konuştu.

Erkut Çavuş: “ Türkiye’nin birçok noktasında proje geliştireceğiz”

Sadece İstanbul’da değil Türkiye’nin birçok ilinde proje geliştirmek istediklerini söyleyen Erkut Çavuş, şöyle konuştu: “Kurduğumuz şeffaf kooperatifçilik anlayışıyla, devletimizin kooperatifçilik mevzuatlarına uygun, şeffaf sistemimizle Türkiye’nin birçok ilinde proje geliştirmeyi planlıyor ve arzu ediyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sultan 2 yıl önce

Proje hakkında bilgi almak istiyorum tesekkürler

banner182

banner181